Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2B-1104, 2 Rum, 55 m²

Öppen och citynära tvåa

I ditt nya luftiga hem med välplanerade ytor har du fem minuter till Nordstan. Du njuter av en härlig balkong i söderläge och massor av miljövänliga lösningar i Göteborgs grönaste stadsdel.

I din nya tvåa har du och vännerna massa platser för umgänge. Du kan bjuda över dem på en trivsam middag på balkongen där ni njuter av det myllrande folklivet, eller bjuda in dem i det klimatsmarta köket som bjuder på massa arbetsyta för flera kockar. I det öppna vardagsrummet kan du kura ned dig i soffan och ha filmkväll. I Kvillebäcken kan du ta en kaffe på något av kvarterskaféerna eller inhandla morgondagens frukost på saluhallen, allt med bekvämt avstånd till stadspulsen.

Kök och vardagsrum

Med den fristående väggen i kök och vardagsrum skapas luft och rymd. Du får öppna och ljusa sällskapsytor samtidigt som du har två rum med olika funktion. Vid vardagsrummets stora fönster kan du ställa middagsbordet och längre in i rummet passar soffan perfekt. Köket har smakfull design från Marbodal som snyggt integrerat de energisnåla vitvarorna från Electrolux. För klädfantasten finns förvaring i vardagsrummets garderobsvägg.

Sovrum

I ditt nya sovrum kan du fokusera på vila och placera en stor dubbelsäng med nattygsbord. Annars funkar rummet även utmärkt som arbetsrum, med plats för både enkelsäng och arbetshörna. Du har möjlighet att välja till en skjutdörrsgarderob i utrymmet bakom dörren.

Balkong

På balkongen kan du anordna kompismiddagen eller familjeträffen då du enkelt får plats med fyra till sex sittande. Det ljusa söderläget gör även balkongen utmärkt för odling och lässtunder i solstolen

Duschrum med tvättmaskin

I duschrummet med porslin från Svedbergs har du massa smarta lösningar. Tvättiden avklaras snabbt i kombimaskinen med tvätt- och torktumlare. De rena kläderna sorteras smidigt på den praktiska arbetsbänken som även döljer kombimaskinen. Hörnduschen kan vid intresse bytas mot badkar.

Hall

Du hänger in jackor och tröjor i garderoben eller vid utrymmet mittemot som passar utmärkt för kapphyllan. När du väntar många gäster finns ytterligare förvaringsutrymme i garderobsväggen i vardagsrummet.

Hemfakta

Bostad
2B-1104
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd