Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2B-1102, 2 Rum, 55 m²

Trivsam tvåa med halvöppen planlösning och balkong

I din nya tvåa finns massa öppna ytor som gör det enkelt att bjuda hem vänner eller grannar på en bit mat. Din nya balkong vetter mot den lummiga innergården och är sommarens bästa middagsplats.

Vardagsrum och kök är integrerat, med en fristående vägg som skiljer dem åt. Det ger öppna ytor för sociala evenemang och gott om ljusinsläpp från dina stora fönster. Din avlånga balkong på elva kvadratmeter passar utmärkt för festliga middagar. För sega dagar finns massor av kaféer och restauranger i kvarteret.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet är öppet och har bra plats för stor soffa och middagsbord. På den fristående väggen mellan kök och vardagsrum har du plats för vägg-TV eller konst. I det smakfulla Marbodalköket finns massor av klimatsmarta lösningar.

Balkong

Här får du enkelt plats med åtta sittande när det är middagsdags. Om tiden är knapp smiter du snabbt ned till saluhallen och köper något gott. Balkongens härliga utsikt över körsbärsträd och planteringar gör det till en utmärkt plats att slappna av på.

Sovrum

Ditt enkla sovrum har gott om plats för dubbelsäng och nattygsbord. Här finns garderob och linneskåp som förenklar förvaring, båda smart undangömda bakom sovrumsdörren.

Duschrum med tvättmaskin

Ditt nya badrum har helkaklade väggar med porslin från Svedbergs. Här finns klinkergolv för fräsch och modern design och en kombinerad tvätt- och torktumlare som står under en smakfull arbetsbänk.

Hall

Hallen med hallpassage har bra ytor för möblering. Du har plats för kapphylla samt garderob och städskåp.

Hemfakta

Bostad
2B-1102
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd