Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2B-1003, 2 Rum, 55 m²

Massa smarta lösningar och en egen liten balkong

Din nya tvåa har goda förvaringsmöjligheter i garderobsväggen och energieffektiva lösningar i kök och badrum. Din balkong i söderläge passar utmärkt för morgonkaffet.

Med spatiösa garderober där du enkelt stuffar undan kläder och prylar slipper du stöket i sovrum och vardagsrum. Ditt klimatsmarta kök har utgång till den lilla balkongen där du och en vän kan avnjuta en intim middag. I kvarteret finns annars gott om kulinariska upplevelser och nödvändig närservice och på bara fem minuter är du i Nordstan.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök med skåp och luckor designade av Marbodal är praktisk och smakfullt. Du kan ställa upp balkongdörren när middagsförberedelserna är igång och låta sensommarbrisen svalka dig. Du har integrerad diskmaskin och generösa arbetsytor. I vardagsrummet har du plats för matbordet och soffan.

Sovrum

Sovrum har utsikt över ditt nya kvarter. Här har du ett trivsamt rum med bra yta för säng och skrivbord. Skjutdörrsgarderob är ett möjligt tillval, annars passar utrymme för din egen byrålåda eller annat möblemang.

Balkong

Den lilla balkongen ger ljus och rymd till lägenheten. Sommarmånader kan du skapa ditt eget utekontor och i höstrusket har du vindskyddet på plats då balkongen är inbyggd i huset.

Duschrum med tvättmaskin

Ditt nya duschrum med tvättmöjligheter har helkaklade väggar från Svedbergs och fint klinkergolv. Du finner kombimaskinen under en bänkskiva som skapar stil och praktiska arbetsytor. Utanför finner du en liten passage med ytterligare plats för möblemang.

Hall

I hallen finns ekparkett som sträcker sig genom hemmet. Du har plats för kapphylla och en inbyggd garderob. Ytterligare förvaring finns i vardagsrummets spatiösa garderobsvägg.

Hemfakta

Bostad
2B-1003
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd