Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2B-1001, 2 Rum, 63 m²

Rymlig uteplats och spatiös klädkammare

I din lyxiga tvåa njuter du av smarta lösningar och flera sällskapsytor. Du har en rogivande uteplats mot innergården, en liten balkong mot gatan och en stor klädkammare på 10 kvadratmeter.

På 63 kvadratmeter har du plats för det mesta. Du har ett härligt vardagsrum för middagar och myskvällar och ett lugnande sovrum med en stor och praktisk klädkammare och egen utgång till uteplatsen. Här kan du smita ut och ta morgonkaffet innan din partner har vaknat, med innergårdens körsbärsträd som sällskap. I ditt nya kvarter lever du med ekologiska kaféer och mysiga picknickparker runt hörnet.

Kök och vardagsrum

Ditt fina kök har många arbetsytor för middagsförberedelsen, alla i snygg design från Marbodal. Du har halvöppen planlösning in till det stora vardagsrummet som tar in naturligt ljusinsläpp från det stora fönstret. Här kan du ställa soffhörnan och få ljus till lässtunden.

Balkong och uteplats

Från köket når du din lilla balkong. I härligt söderläge är den perfekt för en ensamfrukost eller intim middag med vännen. Uteplatsen når du från sovrummet. Här har du bra uppsikt över gårdsplanens planteringar. På 12 kvadratmeter får du plats med ett väl tilltaget middagsbord och hyllor för växterna.

Sovrum med klädkammare

Ditt stora sovrum har gott om utrymme för den stora sängen och en ytsmart arbetshörna. Du kan enkelt smita ut på uteplatsen för kvällsläsningen. I klädkammaren får du undan alla kläder och prylar. På tio kvadratmeter har du massa plats för hyllor och helkroppsspegel och du får in fint ljus från ett litet fönster.

Duschrum med tvättmaskin

Det stora duschrummet har vackert helkaklade väggar från Svedbergs och en praktisk kombimaskin i hörnet. Ovanför maskinen har du en arbetsbänk där du kan vika de rena kläderna.

Hall

Hallen är rymlig och inbjudande. Du har gott om plats för krokar, hyllor och byrålådor, med en inbyggd garderob i hörnet.

Hemfakta

Bostad
2B-1001
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
2
Storlek
63 m²
Här finns
Balkong, Terrass, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd