Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2A-1402, 2 Rum, 55 m²

Underbar tvåa med balkong på våning sex

I ditt ljusa hem lever du högst upp i huset med utsikt över takåsar och grannhus. Du har en rymlig balkong på elva kvadratmeter som tar in gott om solljus under dagen.

I din nya tvåa är det första du slås av det naturliga ljusinsläppet. Vardagsrumsfönstret har flera spatiösa fönster som ger gott om ljus till korsordet i soffan eller middagen med vännerna. I det klimatsnälla köket kan du tillaga en brakmiddag som kan avnjutas i både vardagsrum och balkong. När du utforskar kvarteret finner du matupplevelser från världens alla hörn i traktens saluhall och härliga promenadstråk i de närliggande parkerna.

Kök och vardagsrum

Kökets energisnåla vitvaror kommer från Electrolux och den praktiska designen står Marbodal för. Bjud hem vännerna för gemensam matlagning eller arbeta solo med att skapa den perfekta höstgrytan, här är det enkelt att trivas. I vardagsrummet kan du duka upp middagsbordet och ställa myssoffan.

Balkong

Balkongen på elva kvadratmeter vetter mot din nya innergård. Bortsett från takåsar och grannskap ser du även ned på lummiga körsbärsträd och Feng Shui inspirerade gårdsdetaljer. Du får enkelt plats med ett stort utebord med sex sittande.

Sovrum

Sovrummet är ljust och trivsam. Du har goda ytor för möblemang och garderob och linneskåp att stuffa undan kläderna i.

Duschrum med tvättmaskin

I det stora duschrummet har du gott om plats för inredning. Du har en ytsmart hörndusch och en kombimaskin som står snyggt undangömd under den praktiska arbetsbänken. De helkaklade väggarna har porslin från Svedbergs och klinkergolvet är lättskött och stilrent.

Hall

Den inbjudande hallen tar in ljus från vardagsrum och kök. Du har en garderob för ytterkläderna och extra utrymme för kapphyllan, med extra förvaring i garderobsväggen i vardagsrummet.

Hemfakta

Bostad
2A-1402
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd