Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2A-1401, 4,5 Rum, 112 m²

Balkong på 26 kvadratmeter högst upp i huset

Familjens nya 4,5a är välplanerad och lyxig. Här njuter du av två balkonger varav den ena mäter hela 26 kvadratmeter. Du har öppna ytor för familjemiddagarna och mångsidiga aktiviteter i kvarteret.

Från hallen kommer du ut till ett stort vardagsrum med stora fönster mot hustaken. När det är dags för den årliga kräftskivan eller släktmiddagen har du gott om plats för långbordet och om vädret tillåter får hela släkten plats på den stora balkongen. Under vardagar njuter du av två toaletter som motverkar morgonköerna, med din egen tvättmaskin och torktumlare i badrummet. Kvarteret Kvillebäcken bjuder på en mångfald av restauranger och kaféer, med naturupplevelserna och stadspulsen på cykelavstånd.

Kök och vardagsrum

I ditt eleganta Marbodalkök är arbetsbänkarna strategiskt placerade längsmed en vägg. Du har trivsam rundgång som gör det enkelt att gå från puttrande grytor till gästerna i vardagsrummet och ett stort köksfönster där du kan ställa matbordet. Du har förvaring för matlådorna i kyl och frys i full höjd och en integrerad diskmaskin som smälter in snyggt i designen. Vardagsrummet på 28 kvadratmeter har plats för flera soffor och utgång till den största balkongen.

Balkong 1 och 2

Med två balkonger är det enkelt att finna avskildhet. Familjens största balkong är i avlång vilket gör att du enkelt kan duka upp det stora långbordet när det är dags för sommarfest. Du har härlig utsikt över innergården och hustaken. Den mindre balkongen når du från sovrum ett och vetter mot gatan.

Sovrum 1 med klädkammare

I detta lyxiga sovrum har du egen utgång till balkongen och en spatiös klädkammare när du ska sortera finkläderna. Här kan du smita direkt ut på balkongen när det är dags för morgonkaffet.

Sovrum 2 och 3

De andra två sovrummen ligger vägg i vägg och har spatiösa fönster mot kvarteret. Båda rummen har enkelt plats för både sängen och skrivbordet.

Badrum och gästtoalett

Vid köket har du gästtoaletten och vid hallpassagen har du badrummet. Här slipper du köerna på morgonkvisten. Du har dessutom tvättmaskin och torktumlare i badrummet, vilka är utrustade med en stilfull bänkskiva där du kan sortera smutstvätten. Båda rummen är helkaklade med klinkergolv.

Hall

I den stora hallen får hela familjen plats med ytterkläderna. Du har två garderober och ett praktiskt städskåp. Längre in i hemmet finns ytterligare en hall där du kan ställa byrålådan eller prydnaderna.

Hemfakta

Bostad
2A-1401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
4,5
Storlek
112 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd