Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2A-1303, 2 Rum, 55 m²

Hörnlägenhet med balkong på våning fem

Längst ut på huset finner du din nya tvåa. Du har en stor balkong som vetter mot lugnande innergård och öppna sällskapsytor som bjuder in till mysiga bjudningar och lugna kvällar hemmavid.

När du kliver in genom hallpassagen möts du av ett öppet vardagsrum med luftig planlösning in till köket. Du har en balkong på elva kvadratmeter där du kan flytta ut middagen när vädret tillåter och ett lugn sovrum att dra dig undan i när det skymmer. I kök och vardagsrum har du miljösnälla lösningar och toppmoderna vitvaror. Ditt nya kvarter har gott om aktiviteter för stora och små och endast tre hållplatser till Göteborgs stadskärna.

Vardagsrum och kök

I ditt ljusa vardagsrum har du stora fönster i två väderstreck och stora ytor för soffor och fåtöljer. Vid den fristående väggen kan du ställa middagsbordet. Bakom väggen finner du ditt energieffektiva Marbodalkök. Du har en integrerad diskmaskin och flera ytor för middagsförberedelsen, där flera kockar kan samsas.

Balkong

På balkongen har du härlig sikt över ditt nya grannskap. Här kan du ställa matbordet och solstolen, med plats över för blommor och lyktor. Med en balkong på elva kvadratmeter slipper du kompromissa.

Sovrum

Sovrummet är smart planerat med kvadratisk planlösning där dubbelsängen enkelt får plats. Du har förvaringsmöjligheter i linneskåp och garderob, som står praktiskt dolda av sovrumsdörren.

Duschrum med tvättmaskin

Ditt nya duschrum har en ytsmart kombimaskin med tvätt- och torktumlare. Här blir tvättiden snabbt avklarad, mycket tack vare den smakfulla bänkskivan som passar som avställningsyta för klädsorteringsplats. Med helkaklade väggar av porslin från Svedbergs finns här ett smakfullt rum.

Hall

I hallen har du trivsam ekparkett som fortsätter genom hemmet. Ytterkläderna hänger du av dig i de två garderoberna och när det är dags för vårstädning finner du städartiklar i städskåpet.

Hemfakta

Bostad
2A-1303
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd