Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2A-1301, 2 Rum, 55 m²

Högt belägen tvåa med balkong

Här har du härlig utsikt över grannskapet. Din mysiga balkong på åtta kvadratmeter har plats för vännerna på besök och i det stora vardagsrummet har du underbart ljusinsläpp från stort fönster.

När du kliver in i hallen slås du har det naturliga ljuset från ditt högt belägna hem. Din balkong vetter mot det folkliga kvarteret och har gott om plats för både middagsgäster och växtlådor. I ditt nya kvarter har du massor av gemensamhetsplatser att hänga på, med parker och stadspuls på cykelavstånd.

Kök och vardagsrum

Med den fristående väggen skapas yteffektiva utrymmen där både middagsbord och soffhörna får plats. Vardagsrumsfönstret släpper in ljus som når hela vägen in till ditt ljusa kök med design från Marbodal. Här har du även generösa arbetsytor som döljer en integrerad diskmaskin.

Sovrum

I sovrummet har du ett stort fönster och bra ytor för möblering. Du kan även välja till skjutdörrsgarderob för ytterligare förvaringsmöjligheter. Från fönstret har du öppen sikt över folklivet utanför, samtidigt som du får avskildhet från din höga position.

Balkong

På balkongen i soligt söderläge njuter du av härlig eftermiddagssol till kaffepausen. Du får plats med bord och stolar för minst fyra sittande och tack vare solläge lämpar sig uterummet perfekt för hemmaodling.

Badrum med tvättmaskin

Ditt helkaklade duschrum med klinker är utrustat med kombimaskin med tvätt- och torktumlare, med ovanliggande bänkskiva för design och arbetsyta. Här finns hörndusch men om intresset finns kan den bytas mot badkar.

Hall

I hallen och vardagsrummet finns gott om förvaring i form av garderober, städskrubb och linneskåp. Samtlig förvaring är utrustad med skjutdörrar för golvutrymme.

Hemfakta

Bostad
2A-1301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd