Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2A-1203, 2 Rum, 55 m²

Med egen balkong mot Feng Shui inspirerad innergård

Din nya tvåa är en lugn plats mitt i ett myllrande och urbant kvarter. Den lummiga gårdsplanen har grillplats och din spatiösa balkong på 13 kvadratmeter får enkelt plats med sensommarmiddagen.

När du kommer hem från jobbet kan du koppla av på den mysiga balkongen mot innergården. Du har ett stort vardagsrum med halvöppen planlösning in till ditt toppmoderna kök. Kvarteret är folkligt och trivsamt med kulinariska upplevelser och naturområden runt hörnet.

Vardagsrum och kök

Med den fristående väggen i kök och vardagsrum skapas luft och rymd. I ditt vardagsrum finns plats för filmkvällarnas soffhörna och helgerna middagar med vännerna. Köket från har energismarta vitvaror från Electrolux och stilrena arbetsbänkar som är lätta att matcha med din personliga stil.

Balkong

På balkongen kan du duka upp den sena helgbrunchen och bjuda över familjen. Du har gott om plats för sex till åtta sittande och bra vindskydd från husväggen.

Sovrum

Sovrummet har en lättmöblerad planlösning som ger plats för både säng och bord. Förvaringen i garderob och linneskåp står snyggt dold bakom dörren och skapar ytor för inredning och designdetaljer.

Duschrum med tvättmaskin

Duschrummet med porslin från Svedbergs är stilrent och rymligt. Tack vare hörnduschen och kombimaskinen som står gömd under arbetsbänken finns plats för tidningsställ och badrumsskåp när du behöver förvara hygienartiklarna.

Hall

I hallen möts du av ekparketten som sträcker sig genom hemmet. Du har två garderober och en städskrubb med plats över för krokar och skohylla.

Hemfakta

Bostad
2A-1203
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd