Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2A-1103, 2 Rum, 55 m²

Öppet hem med balkong på 11 kvadratmeter

I din tvåa finner utrymmen att njuta av sommar som vinter. På den rymliga balkongen mot innergården kan du anordna sommarmiddagen och i det ljusa vardagsrummet har du spelkvällen.

Din tvåa med hörnläge har stora fönster i två väderstreck och trevlig ekparkett som sträcker sig genom hemmet. Du har sällskapliga och öppna ytor för middagar och bjudningar och ett lugnt sovrum när det skymmer. I ditt nya kvarter kan du smita ner till kvarterskaféet och köpa frukostbrödet eller samla ihop picknicken i saluhallen och cykla till någon av parkerna i närheten. Här finns något för alla.

Vardagsrum och kök

I hemmet största rum har du gott om plats för soffan och soffbordet. Ditt ljusa vardagsrum har stora fönster och lättmöblerad planlösning. I det angränsande köket har du stilren design från Marbodal och miljövänliga vitvaror från Electrolux. Du har stora arbetsbänkar som bjuder in till avancerad matlagning med vännerna.

Balkong

På den stora balkongen kan du bjuda in familjen när det är dags för släktträff. Du har gott om plats för långbordet med många gäster. För lugna dagar kan du kura ned dig i utesoffan och njuta av utsikten över den Feng Shui inspirerade gården.

Sovrum

Även sovrummet vetter mot den frodiga gården. Du har plats för dubbelsäng och sängbord och organiserar snabbt kläderna i garderoben och linneskåpet.

Duschrum med tvättmaskin

I duschrummet med porslin från Svedbergs har du en smakfull arbetsbänk där du kan sortera tvätten som du sedan snabbt tar hand om med den praktiska kombimaskinen. Du har en ytsmart hörndusch och lättstädat klinkergolv.

Hall

I din hall har du två garderober och hemmets städskåp. Bredvid klädförråden finns plats för kapphylla och skoställ.

Hemfakta

Bostad
2A-1103
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd