Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2A-1102, 2 Rum, 55 m²

Rymlig tvåa med stor balkong

Din stora balkong på 13 kvadratmeter har utsikt över den Feng Shui inspirerade innergården och gott om plats för storartade middagar. När det skymmer finns öppet vardagsrum och lugnande sovrum.

I din välplanerade tvåa på 55 kvadratmeter har du sällskapliga ytor när vännerna är på besök och lugna utrymmen för egentiden. Sovrummet ligger avskilt i ena änden av lägenheten medan vardagsrummet med angränsande kök och balkong är öppet och inbjudande. I kvarteret finns viktig närservice och mysiga kvartersbutiker med goda kommunikationer till stadskärnan.

Kök och vardagsrum

Du har en fristående vägg som avskiljer kök och vardagsrum. Denna halvöppna planlösning ger en sällskaplig atmosfär och passar utmärkt för middagar med goda vänner. Vardagsrummet har trivsam ekparkett som sträcker sig genom hemmet. Köket har smakfull design från Marbodal och energisnåla vitvaror från Electrolux.

Balkong

På den stora balkongen kan sensommarmiddagen få sig ett ordentligt lyft. Du har 13 kvadratmeter att fylla med fina utemöbler och hemtrevliga växter. Från den trivsamma utsikten över innergården kan du med ro i sinnet planera morgondagens utflykter i ditt nya kvarter.

Sovrum

Ditt sovrum har två fönster mot gården som ger naturligt ljusinsläpp till sega morgnar. Du har förvaringsmöjligheter i både garderob och linneskåp och gott om plats för dubbelsäng och nattygsbord.

Duschrum med tvättmaskin

Ditt helkaklade badrum är utrustat med lättstädad golvklinker. Du har kombimaskinen med tvättmaskin och torktumlare smart placerad i hörnet för att ge plats för tidningsställ och badrumsskåp. Din ovanliggande bänkskiva passar för både tvätthantering och avställning.

Hall

I hallen har du garderob för ytterkläderna och städskrubb för vårstädningen.

Hemfakta

Bostad
2A-1102
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd