Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2A-1101, 2 Rum, 55 m²

Sällskaplig tvåa med balkong

Ditt nya hem har en social balkong med söderläge och halvöppen planlösning i kök och vardagsrum. Du har gott om förvaring i en spatiös garderobsvägg och miljövänliga vitvaror i kök och badrum.

I din sällskapliga tvåa är det lätt att leva. För de festliga bjudningarna finns öppet vardagsrum som angränsar till det klimatsnälla köket där maten enkelt tillagas tillsammans med vännerna. Du har en rymlig balkong på åtta kvadratmeter som vetter mot lugn gata och har gott om plats för sommarmiddagen. I kvarteret lever du nära mysiga parker och härliga kvarterskaféer, samtidigt som du tar dig till Nordstan på bara 6 minuter.

Kök och vardagsrum

Ditt snygga och praktiska Marbodalkök är avskilt från vardagsrummet med en fristående vägg. Här har du öppna ytor samtidigt som du slipper se disken från vardagsrummet. Köket har energieffektiva vitvaror från Electrolux. I vardagsrummet har du ett spatiöst fönster som ger härligt naturligt ljusinsläpp till slappa dagar i soffan. Du har plats för både soffhörna och middagsplats, när du inte äter på balkongen vill säga.

Balkong

Din härliga balkong på åtta kvadratmeter har ljust söderläge. Hit kan du bjuda över nyfunna bekantskaper och gamla vänner. Du får enkelt plats med fyra sittande gäster.

Sovrum

Ditt lugna sovrum har fönster mot en stillsam gata. Du får plats med dubbelsäng och nattygsbord eller enkelsäng och arbetshörna. Här finns även möjlighet att bygga till en skjutdörrsgarderob.

Duschrum med tvättmaskin

I ditt helkaklade duschrum med klinkergolv har du en ytsmart hörndusch och en praktisk kombimaskin. Här blir tvätten snabbt avklarad och de rena kläderna kan du vika på den smakfulla arbetsbänken. För badälskare är badkar ett möjligt tillval.

Hall

I hallen har du fin ekparkett och en garderob där du kan få undan kläder och skor. Här finns även plats för kapphyllan. Vidare in i vardagsrummet finner du ytterligare tre garderober, städskrubb och linneskåp.

Hemfakta

Bostad
2A-1101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd