Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2A-1004, 2 Rum, 55 m²

Utmärkta förvaringsmöjligheter i hållbar tvåa

Mitt i Göteborgs grönaste stadsdel finner du ditt nya hem. Du har energisnåla vitvaror i kök och badrum och en spatiös garderobsvägg i ditt öppna vardagsrum.

I kök och vardagsrum har du halvöppen planlösning som ger ljus och rymd till mysiga filmkvällar och festliga middagsbjudningar. Du har fyra garderober i vardagsrummet där du enkelt kan färgsortera slipsarna och få undan oanvända sommarkläder och vinterkängor. Under lugna dagar kan du smita ut på din lilla balkong och njuta av morgonkaffet medan kvarteret vaknar.

Kök och vardagsrum

I köket har du skåp och luckor i stilren design från Marbodal. Du har ordentliga arbetsytor så att flera matlagningsproffs kan hjälpa till med middagen och en integrerad diskmaskin som tar hand om disken på ett kick. I vardagsrummet har du plats för matbord och soffa, med ett spatiöst vardagsrumsfönster som vetter mot kvarteret. Här finns också en spatiös garderobsvägg.

Sovrum

I ditt mysiga sovrum har du gott om plats för dubbelsäng och nattygsbord eller enkelsäng och hemmakontor. Du har fönster mot en lugn gata och för prylälskaren är skjutdörrsgarderob ett möjligt tillval.

Balkong

Den lilla balkongen är inbyggd i huset för vindskydd och minskad insyn. Här kan du kura ned dig under en filt och betrakta grannskapet med en kopp te, eller bjuda hem vännen på en intim sommarmiddag.

Duschrum med tvättmaskin

Ditt duschrum har helkaklade väggar med porslin från Svedbergs och lättstädade klinkerplattor på golvet. Din praktiska kombimaskin med tvätt- och torktumlare står undangömda under en stilren arbetsbänk där du kan vika tvätten eller ställa doftljusen.

Hall

I din välkomnande hall introducerar du enkelt gästerna för ditt nya hem. Här kan du hänga upp kapphyllan i hörnet och stuffa undan vinterjackorna i garderoben när sommaren kommer.

Hemfakta

Bostad
2A-1004
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd