Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2A-1002, 1 Rum, 39 m²

Välplanerad och öppen etta med rymlig uteplats

Detta väldisponerade hem känns betydligt större än vad rumsnumret visar. Mycket tack vare den stora uteplatsen mot innergården som skapar extra rymd under sommarhalvåret.

Din mysiga etta är trivsam och social. Du har ett stort vardagsrum för middagsbordet och soffan samt en liten sovalkov som passar utmärkt för dubbelsängen. När det är dags att bjuda över vännerna kan du duka upp långbordet på uteplatsen. Maten tillagas i det öppna och miljövänliga köket eller inköps i den mysiga saluhallen i kvarteret.

Kök

I ditt smakfulla Marbodalkök har du en praktisk L-form som gör arbetsytorna kompakta och lättöverskådliga samtidigt som du får ljus och rymd från den öppna planlösningen. Du har energieffektiva lösningar från Electrolux som är snälla mot plånboken och miljön.

Vardagsrum och sovrum

Vardagsrummet har två fönster som vetter mot den Feng shui inspirerade innergården. Här får du plats med en mysig soffa för filmkvällen. Du stuffar undan kläderna i garderoben och linneskåpet som, förutom att skapa förvaring, även fungerar som avskiljare till sovalkoven.

Uteplats

På din 13 kvadratmeter stora uteplats har du plats för både utemöbler och växtlighet. Här kan du låta de gröna fingrarna få utlopp för kreativitet eller duka upp matbordet och bjuda över grannarna på festmiddag.

Duschrum med tvättmaskin

Ditt badrum är helkaklat med stilren klinker. Du har en energisnål och ytsmart kombimaskin med tvättmaskin och torktumlare och en yteffektiv hörndusch. Här finns gott om golvutrymme för badrumsmattor och inredningsdetaljer.

Hall

Bortsett från förvaringen i vardagsrummet har du även två garderober och ett städskåp i hallen med ekparkett. Här finns gott om plats för vinterkängor och otympliga vinterjackor.

Hemfakta

Bostad
2A-1002
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
1
Storlek
39 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd