Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2A-1001, 2 Rum, 55 m²

Öppet och praktiskt hem i Göteborgs gröna stadsdel

Din nya tvåa har massa praktisk förvaring och miljösnälla lösningar. Du har luftiga sociala ytor i vardagsrum och kök och en mysig liten balkong i söderläge.

Här kan du ta det lugnt på balkongen med det myllrande stadslivet precis nedanför. Du har rundgång i kök och vardagsrum vilket gör det enkelt att ta sig från gästerna vid middagsbordet till de puttrande grytorna i köket. Ditt nya kvarter är designat med miljötänk och umgänge i åtanke, med gott om mysiga gemensamma mötesplatser. Citykärnan når du på fem minuter.

Vardagsrum och kök

I det stora vardagsrummet har du plats för en mysig soffhörna som får ljus från det spatiösa vardagsrumsfönstret. Här kan du även ställa matbordet. När middagen ska lagas har du generösa arbetsbänkar och stilren inbyggnadshäll. Medan du väntar på att disken ska bli klar i den integrerade diskmaskinen smiter du enkelt ut på den angränsande balkongen för en paus.

Balkong

Din ytsmarta balkong i söderläge är inbyggd i huset vilket skapar avskildhet och vindskydd. Här kan du bjuda hem vännen för en intim middag varma sommarkvällar.

Sovrum

Ditt sovrum har gott om plats för stor säng och nattygsbord. Rummet ligger längst in i lägenheten för lugn och ro. Du kan välja till en praktisk skjutdörrsgarderob.

Duschrum med tvättmaskin

Genom hallkorridoren finner du ditt mysiga duschrum med en ytsmart kombimaskin för effektiva tvättider. Badrummet är helkaklat och utrustat med klinker. Ovanför kombimaskinen finner du en praktisk bänkskiva som passar som avställningsyta eller när du ska vika den rena tvätten.

Hall

Din inbjudande hall är utrustad med ekparkett som fortsätter in i hemmet. I anslutning till hallen finns hela fyra garderober samt städskrubb och linneskåp. Här får du enkelt plats med sommarkläderna och vinterjackorna.

Hemfakta

Bostad
2A-1001
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd