Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1B-1403, 4,5 Rum, 112 m²

Balkong på 26 kvadratmeter högst upp i huset

Här är en lägenhet för livsnjutaren. Med två balkonger på femte våningen och rymliga, sociala ytor är det svårt att inte trivas i denna välplanerade fyra och en halva.

Den största balkongen på 26 kvadratmeter vetter mot den lummiga innegården. Väl inne i lägenheten finner du ett öppet vardagsrum och ett rymligt kök med energisnåla vitvaror och spatiöst fönster. Här kan du umgås med familj och vänner både sommar- och vintertid. Du bor i ett myllrande kvarter med mycket hålligång och cykelavstånd till centrum.

Vardagsrum och kök

Det rymliga vardagsrummet har plats för soffhörna och matbord, om ni inte vill äta på den angränsande balkongen vill säga. Köket är rymligt och ljust med goda arbetsytor och energisnåla vitvaror. Den integrerade diskmaskinen och designen från Marbodal ger ett modernt och trivsamt kök där hela familjen får plats. Här finns fullhöjdsfrys och fullhöjdskyl med plats för matresterna.

Balkong 1 och 2

Från vardagsrummet når du den största balkongen på 26 kvadratmeter. Här finns utrymme för ett väl tilltaget långbord eller flera solstolar i trivsamt söderläge. Den andra balkongen på åtta kvadratmeter ligger i anslutning till sovrum tre och har utsikt över kvarteret.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett vetter mot kvarteret och har plats för dubbelsäng och nattygsbord. Sovrum två är familjens största sovrum med gott om utrymme och fönster mot både grannskap och balkong.

Sovrum 3

I detta lyxiga sovrum har du utgång till den mindre balkongen och egen klädkammare. Här finns gott om utrymme för säng och skrivbord.

Klädkammare och förvaring

I din praktiska klädkammare med ekparkett kan du färgsortera slipsarna och hänga finklänningarna på rad. Ytterligare förvaring finns i hall och entré.

WC och badrum

Med två toaletter blir det aldrig kö på morgonen. Både med stilren klinker och helkaklade väggar från Svedbergs. I badrummet med badkar finns tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande bänkskiva, för en enkel vardag.

Entré och hall

I entrén finns garderober och städskåp. Vidare in i lägenheten finner ni en rymlig mellanhall som leder in till sovrummen. Här finns ytterligare förvaring med garderob och linneskåp.

Hemfakta

Bostad
1B-1403
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
4,5
Storlek
112 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd