Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1B-1401, 2 Rum, 55 m²

Njut av egen balkong högst upp i huset

Med egen balkong på femte våningen och öppna ytor är denna rymliga tvåa ett hem att trivas i. Här finner du praktisk garderobsvägg i det spatiösa vardagsrummet och snyggt och klimatsmart kök.

I ditt ekologiska kök kan du laga mat med gott samvete. Bjud över några vänner och mys ner er i soffan eller ta ett glas på balkongen som vetter mot det folkliga kvarteret, här finns något för alla. I Kvillebäcken har det vuxit fram en levande stadsdel och du har nära till kvarterets saluhall och mysiga restauranger, med city på bekvämt avstånd.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum är integrerade i öppen och ytsmart planlösning. Kökets vitvaror är energieffektiva och har gott om arbetsyta för middagsförberedelserna, med stilren design från Marbodal. I ditt nya vardagsrum med spatiöst fönster mot kvarteret får du plats med både matbord och soffhörna.

Sovrum

Även sovrummet vetter mot det folkliga kvarteret. Här finns gott om utrymme för dubbelsäng och nattygsbord, med möjlighet att välja till skjutdörrsgarderob för extra förvaring.

Balkong

Din rymliga balkong på åtta kvadratmeter har utrymme för fyra sittande. Belägen högst upp i huset tar den in gott om ljus. Här kan du experimentera med växter eller bjuda hem grannarna på en sensommarmiddag med grannskapet i bakgrunden.

WC och tvätt

Badrummet är helkaklat med snyggt porslin från Svedbergs och stilren klinker. Här finns praktisk hörndusch och kombimaskin med tvätt- och torktumlare, utrustade med ovanliggande bänkskiva för ett stiligt och praktiskt kök. För badentusiasten finns möjligheten att byta hörnduschen mot badkar.

Hall och förvaring

Din hall har trivsam ekparkett och garderob för ytterkläder. För det som inte finns plats finns spatiös garderobsvägg i vardagsrummet.

Hemfakta

Bostad
1B-1401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd