Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1B-1301, 2 Rum, 55 m²

Högt belägen balkong och öppen planlösning

Här finns gott om ljusinsläpp i både vardagsrum och sovrum. Balkongen gör sig utmärkt i sällskap med goda vänner och den öppna planlösningen gör att lägenheten känns rymlig och ytsmart.

Denna högt belägna tvåa har gott om plats för middagar på balkongen. När kylan gör sig påmind kan ni enkelt flytta in till vardagsrummet som har plats för både sittande gäster och soffhörna. Kvarteret bjuder på en mängd sociala aktiviteter och city når du på fem minuter.

Kök och vardagsrum

Mellan kök och vardagsrum finns en praktisk fristående vägg för ett öppet hem. De energisnåla vitvarorna i köket har moderna och trivsam design. Vardagsrummet tar in gott om ljus från det stora fönstret och har gott om plats för att skapa den inredning som passar just dig.

Sovrum

Här finns plats för dubbelsäng när du vill kura ihop dig en ruskig höstnatt. Skjutdörrsgarderoben är ett tillval för dig som vill ha ytterligare förvaringsmöjligheter. Du har en öppen vy över folklivet utanför, samtidigt som du är väl skyddad från insyn.

Balkong

På din nya balkong har du plats för fyra sittande middagsgäster. För botanikern finns även plats för växter.

WC och tvätt

Det helkaklade badrummet med klinker är utrustat med kombimaskin med tvätt- och torktumlare, med en ovanliggande bänkskiva för stil och förvaring. Här finns hörndusch men för dig med fäbless för långa bad kan den bytas mot badkar.

Hall och förvaring

Hallen har ekparkett och en garderob för avhängning. För mer förvaring behöver du bara gå vidare till vardagsrummet där du finner ytterligare tre garderober samt städskrubb och linneskåp.

Hemfakta

Bostad
1B-1301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd