Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1B-1203, 2 Rum, 55 m²

Miljövänligt hem med balkong mot innegården

I denna tvåa finner du energieffektiva vitvaror och ytsmarta lösningar och din balkong på hela 13 kvadratmeter har gott om plats för umgänge.

En fristående vägg avskiljer kök och vardagsrum vilket ger en öppen och luftig planlösning. Från det integrerade vardagsrummet med kök når du balkongen med plats för långbord och växtlighet. Det nya kvarteret Kvillebäcken är folkligt och trivsamt med en mängd sociala aktiviteter och parker i närheten.

Vardagsrum och kök

Genom passagen från hallen når du det öppna vardagsrummet. Här får du plats med soffa och fåtölj i hörnet medan middagsbordet gör sig perfekt vid det stora fönstret ut mot balkongen. Köket har klimatsmarta lösningar med energisnåla blandare och miljösmarta vitvaror, allt i modern design.

Balkong

Från ditt kök kommer du ut till balkongen med plats för nästan tio sittande. När du inte har bjudningar är balkongen perfekt för att plantera blommor eller göra morgonyogan på.

Sovrum

Även sovrummet har fönster mot den vackra innegården. Ditt nya sovrum är dessutom beläget avsides från de sociala ytorna på balkong och vardagsrum vilket gör att det känns lugnt och rofyllt. Här finns plats för dubbelsäng och nattygsbord, med möjlighet att göra plats för spjälsäng.

WC och tvätt

Ditt badrum har en kombinerad tvätt- och torktumlare samt hörndusch vilket ger gott om plats trots rummets storlek. Rummet är kakelutrustat med klinker samt en bänkskiva över kombimaskinen.

Hall och förvaring

Din hall med ekparkett leder in till både sovrum och vardagsrum. Förvaring finner du i både sovrum och hall i form av både garderober och linneskåp samt städskåp och utrymme för kapphylla.

Hemfakta

Bostad
1B-1203
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd