Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1B-1202, 2 Rum, 55 m²

Njut av din egen balkong i söderläge

Denna tvåa med balkong på elva kvadratmeter är öppen och välplanerad med klimatsmarta lösningar. Det omgivande kvarteret är trivsamt och centralt.

Här kan du kila ner till det lokala caféet och köpa en kaffe att avnjutas på din balkong. Mulna dagar kan du krypa ner i soffan i ditt integrerade vardagsrum med kök vars fönster vetter mot innegården. Sovrummet är förlagt avsides från allrummen för lugn och ro.

Vardagsrum och kök

Vardagsrum och kök är separerade genom en fristående vägg vilket skapar öppna och ljusa ytor. Vardagsrummet har plats för soffgrupp och middagsbord. Ditt nya kök är utrustat med energieffektiva vitvaror och stilrena spotlights.

Balkong

Balkongen i söderläge är ljus och rymlig. Här har du utsikt över den Feng Shui inspirerade innegården med körsbärsträd och vinbärsbuskar. Du får enkelt plats med sex till åtta sittande, när det skymmer kan ni flytta in till vardagsrummet.

Sovrum

Ditt mysiga sovrum vetter mot innegården och tar in gott om ljus. Här kan du få plats med både dubbelsäng och arbetsbord och garderob och linneskåp förenklar förvaring.

WC och tvätt

Det helkaklade badrummet är utrustat med klinker. Den kombinerade tvätt- och torktumlaren har en ovanliggande bänkskiva, vilket ger ett praktiskt och stilfullt badrum. Här finner du även en hörndusch.

Hall och förvaring

Hallen har ekparkett och plats för kapphylla. För dig med mycket kläder finns garderob i både hall och sovrum. I sovrummet finns även linneskåp och i hallen finns städskåp.

Hemfakta

Bostad
1B-1202
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd