Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1B-1201, 2 Rum, 55 m²

Klimatsmarta lösningar i ytsmart tvåa

Ett hem med rymlig balkong och energieffektivt kök. Denna trivsamma tvåa passar både paret och singeln, med gott om sociala ytor och ett sovrum att finna ro i.

På din balkong kan du se ut över det myllrande folklivet och planera dagens eskapader. Kök och vardagsrum är integrerade med en fristående vägg som skiljer dem åt vilket ger ett öppet hem. Det klimatsmarta köket sätter igång matfantastens skaparglädje och i området finns saluhall, caféer och restauranger, allt med bekvämt avstånd till stadskärnan.

Kök och vardagsrum

Den fristående väggen gör att det ytsmarta köket aldrig känns instängt. Här kan du dessutom ta dig ut på balkongen när du vill ta en paus i matlagandet. Vardagsrummets fönster tar in gott om ljus och har utsikt över kvarteret. Här har du plats för matbord och soffa.

Sovrum

I ditt sovrum kan du dra dig undan och finna en lugn plats. För klädälskaren finns möjlighet at beställa en skjutdörrsgarderob och annars kan utrymmet användas för inredning. Sovrummet har plats för dubbelsäng och nattygsbord.

Balkong

På din nya balkong kan du bjuda på middag med plats för fyra sittande. Du kan enkelt springa ner till saluhallen och köpa lite delikatesser vilka avnjuts bäst på din nya balkong i skymningen.

WC och tvätt

Det yteffektiva, helkaklade badrummet är utrustat med kombimaskin med tvätt- och torktumlare, hörndusch och klinkergolv. Den ovanliggande bänkskivan ger rummet ett stilfullt intryck. Om intresset finns kan du byta duschen mot badkar.

Hall och förrådsutrymmen

Hallen med ekparkett är öppen och leder ut till vardagsrummet. Här finns ett flertal garderober samt städskrubb och linneskåp för finkläderna. Samtliga förvaringar är utrustade med skjutdörrar för att ge golvutrymme.

Hemfakta

Bostad
1B-1201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd