Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1B-1104, 2 Rum, 55 m²

Yteffektiv tvåa med smarta lösningar

Här finner du en välplanerad tvåa med balkong. Det finns gott om umgängesytor och om du vill bege dig ut finner du det trivsamma och folkliga kvarteret Kvillebäcken.

Den integrerade planlösningen i vardagsrum och kök ger ett öppet och luftigt hem. Du kan umgås med goda vänner på den rymliga balkongen och när det börjar skymma finner du rymligt vardagsrum med plats för soffa och matbord. I kvarteret finns kulinariska upplevelser och all nödvändig service, på trivsamt avstånd till citykärnan.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum separeras av en fristående vägg vilket ger ett ljust och öppet hem där du enkelt kan ta dig runt. Ditt moderna och stilrena Marbodalkök är utrustat med energisnåla vitvaror och praktiska arbetsytor. Vid vardagsrummets stora fönster passar ett matbord perfekt och lite längre in kan du ställa soffan.

Sovrum

Ditt trevliga sovrum med ekparkett har utrymme för dubbelsäng och möblering. I hörnet finns plats för en skjutdörrsgarderob men detta utrymme gör sig även utmärkt för spjälsängen eller inredningsdetaljen.

Balkong

På balkongen får du plats med fyra sittande med gott om utrymme kvar för möblering. Din nya balkong gör sig utmärkt som middagsplats såväl som för morgonkaffet.

WC och tvätt

Ditt helkaklade badrum med porslin från Svedbergs är utrustat med kombimaskin med tvätt- och torktumlare och hörndusch. Här finner du praktiska arbetsytor i den ovanliggande arbetsbänken och vacker design. Vid behov kan duschen bytas mot badkar.

Hall och förvaring

Hallen med ekparkett är öppen och tar in gott om ljus från vardagsrum och kök. Här finner du en garderob och plats för kapphylla, med extra förvaring i garderobsväggen i vardagsrummet.

Hemfakta

Bostad
1B-1104
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd