Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1B-1103, 2 Rum, 55 m²

Premiärträff: Maj 2017

Social tvåa med balkong mot innegården

Välkommen till ett trivsamt hem med välplanerade umgängesytor. Din balkong på 13 kvadratmeter vetter mot innegården och vardagsrummet är ljust och ytsmart.

Ta ditt morgonkaffe på den rymliga balkongen i söderläge eller bjud hem vänner på brunch. Här finns gott om ytor för umgänge, med ett ljus vardagsrum och klimatsmart kök som gör matlagningen till en fröjd. Om du vill dra dig undan finner du ett rofyllt sovrum med fönster mot innegården. Kvarteret har goda förbindelser till city och gott om aktiviteter för aktiva friluftsmänniskor och hemkära gourmander.

Vardagsrum och kök

Genom passagen från hallen når du ditt nya vardagsrum med gott om ljusinsläpp från balkongen. Här får du plats med en soffgrupp för ruskiga höstkvällar samt ett middagsbord för bjudningar. Köket är utrustat med energieffektiva vitvaror och modern design. Från köket når du även balkongen.

Balkong

Balkongen har gott om plats för ett långbord med tio sittande och vetter ut den Feng Shui inspirerade innegården vilket ger en rofylld uteplats.

Sovrum

Även från sovrummet ser du ut över innegården. Det är beläget lite avsides från de sociala ytorna på balkong och vardagsrum vilket gör att du enkelt kan dra dig undan. Här finns plats för dubbelsäng och nattygsbord samt garderob och linneskåp.

WC och tvätt

Badrummet är välplanerat med fokus på smarta lösningar. Den kombinerade tvätt- och torktumlaren har en ovanliggande bänkskiva för design och avställningsytor och hörnduschen ger golvutrymme.

Hall och förvaring

Din hall är utrustad med ekparkett och leder in till både sovrum och vardagsrum. Här finns garderober och städskåp samt plats för kapphylla.

Hemfakta

Bostad
1B-1103
Bostadstyp
Lägenhet
Ägandeform
Bostadsrätt
Våningsplan
2 av 5
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Helena  Baarlid Hallgren
Helena Baarlid Hallgren

+46734400684

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd