Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1B-1102, 2 Rum, 55 m²

Trivsamt hem med öppna ytor och balkong

Den här tvåan är enkel att trivas i. Den avlånga balkongen på elva kvadratmeter passar utmärkt för långbord och i kvarteret finns caféer och restauranger.

Balkong och vardagsrum vetter mot den vackra innegården. Under våren kan du njuta av körsbärsträden i full blom från din balkong. Vardagsrum och kök är integrerade med en fristående vägg som skiljer dem åt, vilket ger ett öppet hem. Här passar det att kura ner sig när höstkylan kommer. Kvarteret är modernt och folkligt med goda kommunikationer till city.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet är öppet och rymligt. Den fristående väggen mellan kök och vardagsrum har plats för vägg-TV eller konst och vid vardagsrummets stora fönster kan du äta middag med innegården som utsikt. Köket är utrustat med klimatsmarta vitvaror i modern design.

Balkong

På din balkong har du plats för långbord med åtta sittande. På vardagar passar den utmärkt för morgonkaffet. Kila ner till saluhallen tvärs över gatan och köp nybakt bröd till frukosten, här finns något för alla.

Sovrum

Det enkla och mysiga sovrummet vetter mot innegården och har gott om plats för dubbelsäng och nattygsbord. Garderob och linneskåp förenklar förvaring och rummet är trivsamt inrett med ekparkett.

WC och tvätt

Ditt nya badrum är helkaklat och utrustat med klinker för fräsch och modern design. Här finns en kombinerad tvätt- och torktumlare samt hörndusch för gott om golvutrymme.

Hall och förvaring

Från din hall når du både sovrum och vardagsrum. Här finns plats för kapphylla samt garderob och städskåp. Ytterligare förvaring finner du i sovrummets garderob med tillhörande linneskåp.

Hemfakta

Bostad
1B-1102
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd