Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1B-1101, 2 Rum, 55 m²

Njut av ett välplanerat hem med balkong

I denna spatiösa tvåa finner du en rymlig balkong för sena middagar. Det öppna vardagsrummet har gott om plats för inredning och utsikt över kvarteret.

I vardagsrum och kök finns öppna ytor och ljusinsläpp från det stora fönstret. Från balkongen kan du betrakta folklivet och i det klimatsmarta och moderna köket blir matlagningen en fröjd. I kvarteret finns nöjen och närhet till parker och natur, allt med city på bekvämt avstånd.

Kök och vardagsrum

De energisnåla vitvarorna i ditt Marbodal kök är moderna och stilrena. Den fristående väggen mellan kök och vardagsrum skapar en öppen känsla och gör att matglädjen får sig ett uppsving. I vardagsrummet kan du bädda upp för en hemmakväll i soffan eller en festkväll med vännerna.

Sovrum

I sovrummet finns plats för dubbelsäng och nattygsbord. För shoppingfantasten finns möjlighet att välja till en skjutdörrsgarderob i hörnet. Annars gör sig denna plast perfekt för att experimentera med inredningsdetaljer.

Balkong

På den rymliga balkongen har du gott om plats för fyra sittande. Tillaga en festmåltid i ditt kök och avnjut den på balkongen eller sitt ensam och njut av ditt morgonkaffe.

WC och tvätt

Välplanerat och yteffektivt duschrum med kombimaskin med tvätt- och torktumlare. Maskinens ovanliggande bänkskiva ger bra avställningsmöjligheter. Hörnduschen ger golvutrymme men om intresset finns är badkar ett möjligt tillval. Badrummet är helkaklat och har stilren klinker.

Hall och förvaring

Hallen tar in ljus från vardagsrummet och har garderob för avhängning. I vardagsrummet finner du ytterligare förvaring i garderober, städskrubb och linneskåp, alla med skjutdörr som möjligt tillval.

Hemfakta

Bostad
1B-1101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd