Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1B-1004, 2 Rum, 55 m²

Yteffektivt och klimatsmart hem

Här kan du laga mat i ditt ekologiska kök och duka upp en festmiddag i ditt rymliga vardagsrum med förvaring. Den mysiga balkongen är perfekt för morgonkaffet.

Här finner du gott om förvaring i vardagsrum och hall, med möjligheten att bygga till ytterligare förvaring i sovrummet. Den integrerade planlösningen i kök och vardagsrum gör att lägenheten känns rymlig och öppen. I det moderna och myllrande kvarteret finns ekologiska kaféer och saluhall, med fem minuter till stadskärnan.

Kök och vardagsrum

Köket från Marbodal har energieffektiva vitvaror och resurssnåla blandare. Med dess avlånga design och många arbetsytor är köket perfekt för gemensam middagslagning. I ditt vardagsrum kan du göra plats för matbord och soffhörna.

Sovrum

I ditt sovrum kan du kura ihop dig i en väl tilltagen dubbelsäng. Här finns utrymme för möblering och stort fönster. Skjutdörrsgarderob är ett möjligt tillval.

Balkong

Den lilla men mysiga balkongen har vindskydd från husets väggar. Med tillräckligt många filtar kan du betrakta hösten skiftningar med en kopp rykande te i handen.

WC och tvätt

Ditt helkaklade badrum med porslin från Svedbergs och klinkergolv är stilrent och välplanerat. Här finns praktisk kombimaskin med tvätt- och torktumlare med ovanliggande arbetsbänk, med gott om golvutrymme från duschens smarta placering i hörnet. Utanför badrummet finns passage för ytterligare möblemang.

Hall och förvaring

Från hallen med ekparkett når du vardagsrum och kök. Här finns utrymme för kapporna samt praktisk garderob. Ytterligare förvaring finns i garderobsväggen i vardagsrummet.

Hemfakta

Bostad
1B-1004
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd