Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1B-1003, 2 Rum, 55 m²

Yteffektiv tvåa med uteplats på innegården

Välkommen till ett väldisponerat hem med öppna ytor och trivsam uteplats på 13 kvadratmeter som vetter mot innegårdens planteringar och körsbärsträd.

Den öppna planlösningen visar sig i den fristående väggen som avskiljer kök och vardagsrum, vilken ger gott om ljusinsläpp i båda rummen och ett luftigt hem. Från köket når du uteplatsen där du har plats för långbord eller hängmatta. I det folkliga kvarteret finns saluhall och caféer med bra kommunikationer till stadskärnan.

Vardagsrum och kök

Vid vardagsrummets stora fönster får du plats med ett middagsbord för fyra sittande och i andra hörnet finns utrymme för soffhörna. Köket är utrustat med energismarta vitvaror och hållbara lösningar, allt i stilren och modern design från Marbodal.

Uteplats

Från köket når du uteplatsen med plats för långbord och nästan tio sittande. Uteplatsen har ett omgärdande buskage som ger avskildhet samtidigt som det är tillräckligt lågt för att släppa in ljus. Innegården är Feng Shui inspirerad vilket ger en vilsam uteplats.

Sovrum

Även sovrummet vetter mot innegården. Här kan du finna en plats att slappna av, med gott om rum för dubbelsäng och nattygsbord.

WC och tvätt

Badrummet är helkaklat med klinker och spotlights i modern design. Den ovanliggande bänkskivan på den kombinerade tvätt- och torktumlaren ger ett stilrent och praktiskt badrum och hörnduschen ger golvutrymme.

Hall och förvaring

I den ekparkettutrustade hallen finns plats för kapphylla samt garderober och städskåp. För shoppingälskaren finns ytterligare förvaring i sovrummet.

Hemfakta

Bostad
1B-1003
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Terrass, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd