Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1B-1001, 2 Rum, 55 m²

Ytsmart tvåa med mysig balkong

Välkommen till ett trivsamt hem med massor av smarta lösningar. Ta det lugnt i ditt välplanerade vardagsrum eller traska runt i kvarteret som erbjuder aktiviteter för alla typer.

Det energismarta köket ger enkel tillgång till vardagsrummet som har plats för intima middagar och bjudningar med nära och kära. Här kan du kila ner till Kville Saluhall som ligger någon minut bort och köpa med dig delikatesser från hela världen, som passar bäst att avnjutas på din nya balkong.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet är hemmets största rum och har plats för både hemmakvällar i soffan och middagar med vänner. Med ett stort fönster och öppen planlösning finns här gott om ljusinsläpp och ekparketten ger ett trivsamt och jordnära intryck. I ditt nya kök finns energismarta vitvaror, helintegrerad diskmaskin och designat kakel vilket ger ett stilfullt och praktiskt kök.

Balkong

Från balkongen ser du ut över kvarteret. Balkongen är inbyggd i huset vilket ger vindskydd. På ruskiga höstkvällar kan du kura ner dig i en filt och betrakta säsongens skiftande färger med en kopp rykande te i handen.

Sovrum

I sovrummets trygga vrå kan du ta en paus från folklivet utanför fönstret. Rummet är välplanerat och luftigt med plats för dubbelsäng eller enkelsäng och arbetsbord. Skjutdörrsgarderoben ger golvutrymme.

WC och dusch

Genom hall och vardagsrum når du det helkaklade badrummet med kombinerad tvätt- och torktumlare samt hörndusch. Rummet är helkaklat och utrustat med klinker. Över kombimaskinen finner du en ovanliggande bänkskiva.

Hall och förvaringsutrymmen

Hallen är utrustad med ekparkett vilken breder ut sig över hela lägenheten. I direkt anslutning finner du garderober, städskrubb och linneskåp vilka är placerade på rad för att du enkelt ska kunna få en översikt över skosamlingen.

Hemfakta

Bostad
1B-1001
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd