Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1A-1402, 4,5 Rum, 112 m²

Högst upp med balkonger i två väderstreck

Det är svårt att inte trivas i detta ljusa och öppna hem. Denna lyxiga fyra och en halva på femte våningen har rymlig balkong på elva kvadratmeter och en mindre på åtta.

Från er största balkong i söderläge kan ni äta middag med den gröna innegården i bakgrunden. När höstkylan gör sig påmind kan ni flytta in till det öppna vardagsrummet eller det trivsamma utrymmet i ert rymliga, miljövänliga kök. Här finns goda förvaringsmöjligheter och tre stillsamma sovrum, varav en med egen utgång till den mindre balkongen. I kvarteret finns ekologiska caféer och mysiga restauranger samt bra förbindelser till city.

Vardagsrum och kök

Ert rymliga vardagsrum tar in gott om ljus från spatiösa fönster som vetter mot innegården och balkongen. Köket har energieffektiva vitvaror med rymliga bänkskivor. Med en integrerad diskmaskin och design från Marbodal har ert nya kök en modern och smakfull prägel. Här finns fullhöjdsfrys och fullhöjdskyl för morgondagens matlådor.

Balkong 1 och 2

Från vardagsrummet når du den största balkongen på elva kvadratmeter. Här får hela familjen plats att äta middag på sommarmånaderna. Familjens andra balkong på åtta kvadratmeter ligger i anslutning till sovrum tre och har trivsam utsikt över kvarteret.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett vetter mot kvarteret och har plats för säng och skrivbord. Sovrum två är familjens största sovrum, med spatiöst fönster och gott om golvutrymme.

Sovrum 3

Detta praktfulla sovrum har egen klädkammare och utgång till den mindre balkongen. Passar som både barnkammare och arbetsrum.

Klädkammare och förvaring

I sovrummets klädkammare kan du ordna dina slipsar eller sortera barnens vinterkläder. Ytterligare garderobsutrymme finns i hall och vid entrén.

WC och badrum

Med era två helkaklade toaletter slipper ni kön på morgonen. I ena badrummet finns badkar, tvättmaskin och torktumlare. Båda utrustade med en ovanliggande bänkskiva för praktisk arbetsyta.

Entré och hall

I hemmets entré finns garderober och städskåp samt plats för kapphylla. Vidare in i lägenheten finner ni en rymlig mellanhall som leder in till sovrummen. Här finns ytterligare förvaring med garderob och linneskåp.

Hemfakta

Bostad
1A-1402
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
4,5
Storlek
112 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd