Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1A-1401, 2 Rum, 55 m²

Högst upp i huset med balkong

Denna välplanerade och rymliga tvåa ett hem att trivas i. Här finns en social lägenhet med öppet vardagsrum och balkong.

På femte och högsta våningen har du en mysig vy över det trevliga kvarteret från både balkong och vardagsrum. Kök och vardagsrum är integrerade i en öppen och ytsmart planlösning och gör sig utmärkt för avancerade middagar. I Kvillebäcken har det vuxit fram en levande stadsdel och du har nära till caféer och restauranger med city några minuter bort.

Kök och vardagsrum

Den fristående väggen mellan kök och vardagsrum skapar ett öppet hem där du enkelt kan ta dig från kökshäll och middagsbord. Vitvarorna i köket är moderna och energisnåla och vardagsrummet har plats för soffgrupp och matbord.

Sovrum

Från ditt nya sovrum har du utsikt över hela kvarteret och gott om ljusinsläpp. Du får enkelt plats med en dubbelsäng och om intresset finns är skjutdörrsgarderob ett möjligt tillval. Annars gör det lilla utrymme sig perfekt för inredningsdetaljer eller helkroppsspegel.

Balkong

Du får plats med fyra sittande på din rymliga balkong. Högst upp i huset får du gott om ljus och för hobbyodlaren är det fritt fram för nästa växtprojekt.

WC och tvätt

Badrummet är helkaklat och modernt med spotlights och klinker. Kombimaskinen med tvättmaskin och torktumlare har en ovanliggande bänkskiva för ett stiligt och praktiskt kök. För badentusiasten finns möjligheten att byta hörnduschen mot badkar.

Hall och förvaring

Hallen har trivsam ekparkett och garderob för ytterkläder. För det som inte finns plats finns ytterligare garderober och linneskåp. Garderoberna har skjutdörrar för golvutrymme.

Hemfakta

Bostad
1A-1401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd