Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1A-1304, 2 Rum, 55 m²

Trevligt och socialt hem högt upp i huset

Här finner du en rymlig tvåa med generöst ljusinsläpp och smarta lösningar. Hemmet är klimatsmart och trivsamt i ett folkligt och aktivt kvarter.

Lägenhetens höga position ger gott om ljusinsläpp till den integrerade planlösningen i vardagsrum och kök. Här finns sociala ytor både inomhus och utomhus, och när du vill dra dig undan finns mysigt sovrum. Kvarteret är modernt och folkligt med all nödvändig närservice och närhet till city.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum har integrerad och öppen planlösning med en fristående vägg som avskiljer dem. Det moderna och stilrena Marbodalköket har energieffektiva vitvaror och praktisk arbetsbänk där det finns gott om plats att laga med goda vänner. I vardagsrummet kan du få plats med soffhörna och matbord.

Sovrum

Sovrummet har ekparkett och plats för både dubbelsäng och nattygsbord. Om du behöver en plats att ställa skosamlingen finns möjlighet att välja till skjutdörrsgarderob. Annars gör sig utrymmet utmärkt för inredningsdetaljer eller möblemang.

Balkong

Balkongen har plats för fyra sittande. Här har du gott om utsikt och ljusinsläpp, för sena middagar eller tidiga bruncher.

WC och tvätt

Ditt helkaklade badrum med porslin från Svedbergs är utrustat med kombimaskin med tvätt- och torktumlare och hörndusch. Här finner du praktiska arbetsytor i den ovanliggande arbetsbänken och vacker design. Vid behov kan duschen bytas mot badkar.

Hall och förvaring

Hallen med ekparkett är öppen och tar in gott om ljus från vardagsrum och kök. Här finner du en garderob och plats för kapphylla, med extra förvaring i garderobsväggen i vardagsrummet.

Hemfakta

Bostad
1A-1304
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd