Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1A-1301, 2 Rum, 55 m²

Högt upp i huset med balkong

Här finns gott om utsikt över det mysiga kvarteret Kvillebäcken. Detta välplanerade hem har ett rymligt vardagsrum och bra förvaring, med spatiös balkong.

Det första du slås av är det generösa ljusinsläppet från denna högt belägna lägenhet. Balkongen är perfekt för sena middagar och vardagsrummet har plats för både sittande gäster och häng i soffan. I kvarteret finns juicebarer och butiker och om du vill dra dig undan finns mysigt sovrum med utsikt.

Kök och vardagsrum

Den fristående väggen mellan kök och vardagsrum skapar ett öppet och ytsmart hem. Köket är utrustat med moderna och energisnåla vitvaror. Med genomgång mellan kök och vardagsrum är detta en social lägenhet som passar utmärkt för att laga mat i goda vänners sällskap.

Sovrum

I ditt nya sovrum kan du välja till skjutdörrsgarderob för ytterligare förvaringsmöjligheter. Tillval eller inte så är detta ett trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och nattygsbord och öppen vy över folklivet utanför, samtidigt som du får avskildhet från din höga position.

Balkong

Balkongen har gott om plats för fyra sittande. När du inte har vänner över på middag kan du pula med växter och odla kryddor till ditt nya kök.

WC och tvätt

Ditt helkaklade duschrum med klinker är utrustat med kombimaskin med tvätt- och torktumlare, med ovanliggande bänkskiva för design och arbetsyta. Här finns hörndusch men om intresset finns kan den bytas mot badkar.

Hall och förvaring

I hallen och vardagsrummet finns gott om förvaring i form av garderober, städskrubb och linneskåp. Samtlig förvaring är utrustad med skjutdörrar för golvutrymme.

Hemfakta

Bostad
1A-1301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd