Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1A-1104, 2 Rum, 55 m²

Inbjudande hem med öppen planlösning och balkong

Välkommen till en luftig tvåa med trivsam balkong. Här finner du gott om förvaringsmöjligheter och smarta lösningar.

I ditt nya hem kan du betrakta kvarterets folkliv från balkongen. När du vill dra dig inåt finner du ett rymligt vardagsrum med garderobsvägg, ett klimatsmart kök och ett trivsamt sovrum. I kvarteret Kvillebäcken kan du dricka kaffe på flera av de lokala caféerna eller inhandla morgondagens middag på Kville saluhall, allt med bekvämt avstånd till city.

Kök och vardagsrum

Den fristående väggen mellan kök och vardagsrum bidrar till den öppna känslan. Ditt nya kök är utrustat med energisnåla vitvaror och goda arbetsytor, med utgång till balkongen. Vardagsrummet är rymligt och har plats för både matbord och soffa.

Sovrum

Från sovrumsfönstret kan du betrakta det myllrande kvarteret. Här finner du ett trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och nattygsbord, med möjlighet att välja till skjutdörrsgarderob.

Balkong

Balkongen har gott om plats för fyra sittande. Här kan du bjuda grannarna på middag eller ta en kaffe med en vän. När du inte har gäster finns plats för solstolar och växter.

WC och tvätt

Badrummet är helkaklat med klinker. Du kan enkelt tvätta dina kläder i kombimaskinen med tvätt- och torktumlare, för att därefter sortera dem på den ovanliggande arbetsbänken. Hörnduschen kan vid intresse bytas mot badkar.

Hall och förvaring

Från din hall med ekparkett når du vardagsrum och kök. Här finns garderob och plats för kapphylla, och för klädfantasten finns ytterligare förvaring i vardagsrummets garderobsvägg.

Hemfakta

Bostad
1A-1104
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd