Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1A-1102, 2 Rum, 55 m²

Tvåa med rymlig balkong i söderläge

Upplev husets Feng Shui inspirerade innegård från din nya balkong på 13 kvadratmeter. När det skymmer kan du ta dig in till det trevliga vardagsrummet med angränsade kök och hall.

I ditt klimatsmarta kök kan du tillaga festmåltider som kan avnjutas på balkongen. Det trivsamma vardagsrummet leder in till köket vilket ger en öppen och luftig känsla som förstärks av det generösa ljusinsläppet från balkongen. I kvarteret finns all nödvändig service och gott om kommunikationer till stadskärnan som du når på fem minuter.

Kök och vardagsrum

Kökets energisnåla vitvaror är placerade längsmed väggen med en fristående vägg som avskiljer kök och vardagsrum. Den öppna planlösningen ger en social atmosfär och ter sig perfekt för middagar med goda vänner. Vardagsrummet är, likt köket, utrustat med ekparkett för ett trivsamt hem. Här kan du göra plats för uppstyrda sittningar vid matbordet eller avslappnat häng i soffhörnan beroende på humör.

Balkong

Den 13 kvadratmeter stora balkongen har gott om plats för utemöblerna och för den inbitna botanikern finns utrymme för växter. Från den trivsamma utsikten över innegården kan du med ro i sinnet planera dagens eskapader.

Sovrum

Sovrummet ligger placerat i änden av lägenheten för avskildhet och ro, med två fönster som vetter mot den stillsamma innegården. Här finns förvaringsmöjligheter i både garderob och linneskåp och gott om plats för dubbelsäng och nattygsbord.

WC och tvätt

Det helkaklade badrummet är utrustat med klinker. Kombimaskinen med tvättmaskin och torktumlare är placerad i hörnet för att ge plats för inredning. Den ovanliggande bänkskivan är praktisk och stilren.

Hall och förvaring

Garderober och städskrubb finner du i hallen med angränsande passage till vardagsrummet. Ekparketten sträcker sig från hallen genom hela hemmet.

Hemfakta

Bostad
1A-1102
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd