Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1A-1101, 2 Rum, 55 m²

Njut av din nya balkong

Välkommen till rymlig tvåa med trivsam balkong. Det spatiösa vardagsrummet har plats för soffa och matbord och sovrummet är lugnt och rofyllt.

Från hallen når du vardagsrum och kök. Här finns öppna ytor och ljusinsläpp från stora fönster. På den mysiga balkongen kan du ta ditt morgonkaffe eller bjuda hem en vän på middag, och du kan enkelt dra dig undan till vardagsrum eller sovrum när kylan smyger sig på. I trakten finns caféer och restauranger och bra kommunikationer.

Kök och vardagsrum

Ditt kök är utrustat med energisnåla vitvaror och är separerat från det rymliga vardagsrummet med en fristående vägg vilket skapar en öppen känsla. Från köket kommer du även ut till balkongen. I sommartider kan du låta balkongdörren stå öppen medan du kämpar med att skapa den perfekta grytan.

Sovrum

Sovrummet är hemmets trygga punkt. Det finns plats för dubbelsäng och nattygsbord och för den nyblivna familjen finns utrymme för spjälsäng. Här kan ni även välja till en skjutdörrsgarderob för praktiskt förvaring.

Balkong

På din rymliga balkong får du plats med fyra sittande. Bjud hem nyfunna vänner på middag och njut utsikten från denna trevliga balkong.

WC och tvätt

Kombimaskinen med tvätt- och torktumlare är utrustad med ovanliggande bänkskiva för ett snyggt och praktiskt badrum. Hörnduschen ger gott om golvutrymme och för badälskaren är badkar ett möjligt tillval. Badrummet är helkaklat och med stilren klinker.

Hall och förvaring

Hallen har ekparkett och garderob. Vidare in i vardagsrummet finner du ytterligare tre garderober, städskrubb och linneskåp. I denna lägenhet finns gott om förvaring.

Hemfakta

Bostad
1A-1101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd