Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Planerad

Kareby villakvarter - äganderätter

Perfekt för familjen

Premiärträff: januari 2019 Inflyttning: preliminärt från våren 2020

Hus med äganderätt på promenadavstånd från ängar, skola och närlivs

Områdets hjärta blir det gemensamma huset för dig och dina grannar. Här kan barnen ha sina kalas, vuxna kan samlas för after-work. Vi skapar en idyll på landet som erbjuder något för alla i familjen.

I nya kvarteret finns lekplats för mindre barn och förskola. I utkanten av det nya grannskapet skapar vi en parkourpark för de äldre barnen, tvärs över gatan från Karebyskolan. Ditt Svanenmärkta hem är välplanerat och yteffektivt med en mysig uteplats för härliga grillkvällar.

Radhus, kedjehus eller fristående hus med äganderätt

Grannskapet består av 170 Svanenmärkta radhus/kedjehus och fristående hus med olika upplåtelseform – äganderätter och bostadsrätter. De bostäder du kan läsa mer om på den här sidan är äganderätter. När du köper en äganderätt så står du själva som ägare av bostaden och marken den står på. Vilken typ du än föredrar får du alltid ett välplanerat och yteffektivt boende med minst fyra rum i två plan och en lättskött trädgård med plats för både barnspring och grillaftnar.

Hemfakta

Bostadstyp
Fristående hus Radhus
Antal bostäder
43 st
Storlek
92 - 141 m²

Kontakt

Helena  Baarlid Hallgren
Helena Baarlid Hallgren

+46734400684

Anmäl intresse

Anmäl ditt intresse här för att få mer information om våra områden, grannskap och bostäder

Få löpande uppdateringar Information inför säljstart Inga kostnader

Vi kan komma att skicka bland annat marknadsföring/information och kundundersökningar till dig via e-post och sms eller kontakta dig per telefon. Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev. Mer information om hur vi skyddar och behandlar dina personuppgifter finns här.

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter